microdermabrasie

Huid verbeteren:

Microdermabrasie is een fantastische techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken en deze te ontdoen van fijne rimpels, comedonen (mee-eters), acné, ondiepe littekens, vergrote poriën en huidverkleuringen.

De behandeling:

Een microdermabrasie behandeling begint met een goede reiniging van de huid. Daarna wordt bij microdermabrasie een apparaat gebruikt waarvan het handstuk lijkt op een pen. Als het handstuk op de huid wordt geplaatst slijpt een gecontroleerde stroom kristallen dode en beschadigde huidcellen van de huid af. De kristallen en de verwijderde huidcellen worden opgezogen en opgevangen in het apparaat.

Microdermabrasie:

Het microdermabrasie apparaat kan op verschillende manieren ingesteld worden. De mate van afschuren van het huidoppervlak wordt ingesteld al naar gelang de gestelde indicatie. Bij diepere acne littekens wordt bijvoorbeeld iets dieper geslepen dan voor onderhoud van een normale huid zonder specifieke problemen. Microdermabrasie kan op ieder huidtype toegepast worden. Na de behandeling is het wel raadzaam om uw huid in te smeren met sunblock voordat u uw huid bloot stelt aan de zon. Door de microdermabrasie behandeling verstevigt het bindweefsel en wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd waardoor uw huid glad aanvoelt en er fris uitziet.