Coaguleren

Verwijdering van bultjes:

Heeft u last van bultjes op je huid of adertjes op het gezicht en wilt u daar graag vanaf? Dat kan! Huidfibromen, steelwratjes, bloedblaasjes, couprose/gesprongen adertjes op bijv. wangen of neus kunnen namelijk verwijderd worden. 

Doormiddel van coaguleren zijn deze vervelende/irriterende huidproblemen makkelijk te verwijderen en zijn ze meestal na de eerste behandeling verdwenen.

Coagulatie:

Coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen worden weggebrand. Wanneer de huidafwijking geschikt is om met coagulatie te verwijderen, wordt de te behandelen plek ontsmet. Vervolgens wordt met een naaldhouder met klein wegwerpnaaldje dat verbonden is met het coagulatieapparaat, de huidoneffenheden weg- of dicht gebrand. Tijdens de behandeling van couperose wordt met een klein wegwerpnaaldje oppervlakkig op de huid het adertje aanstippen. Het naaldje wordt warm, waardoor de eiwitten in het bloedvaatje oplossen, het bloed stolt en het couperosevaatje trekt weg. Bij steelwratjes en fibromen lost het weefsel op, waardoor de fibroom of steelwratjes meteen weg of kleiner zijn en na de 2e behandeling zijn verdwenen.