gezichts behandeling

Uw huid laten stralen:

Tegenwoordig hebben we het allemaal druk. Door vermoeidheid en stress versnelt het verouderingsproces van uw huid. Gelukkig kunt u hier iets aan laten doen. Maak regelmatig tijd vrij om u te ontspannen en uw huid die behandeling te geven waardoor u weer kunt stralen.

Juiste behandeling:

Behandeling afgestemd op uw huidtype. Bij uw gezichtsbehandeling krijgt u een huidanalyse en wordt bekeken welke behandeling en producten voor u het beste resultaat geven. Natuurlijk houd ik rekening met uw persoonlijke wensen. Het streven is om uw huid in optimale conditie te brengen en gezond te houden. Uw huid krijgt weer een frisse, vitale uitstraling.

Behandelmethoden, kuren en thuisgebruik:

Vanzelfsprekend kunt u dagelijks uw gezicht goed onderhouden. Graag geef ik u advies over de producten die het beste bij uw huidtype en huidconditie passen voor het optimale resultaat te kunnen behalen.

Duo behandeling:

In de salon staan twee comfortabele behandelstoelen en kunnen jullie met z'n tweeën tegelijk in één ruimte genieten van mijn ontspannende duo behandelingen. De duo behandelingen zijn ook erg leuk om cadeau te geven. Bijvoorbeeld voor een bruidspaar of samen met een vriend(in) tijdens jullie gezellig dagje uit. Wilt u samen met uw dierbare vriend of vriendin genieten van een heerlijke duo behandeling naar keuze, dan bent u bij Schoonheidssalon Eindeloos aan het juiste adres en van harte welkom!